Halál

Talán az egyik leggyakoribb álom. Mondhatom, hogy rémálom, hiszen nagyon sokan talán még tragikusként is veszik fel. Ugyanis a fizikális síkon a halál a megszünést jelenti. Igaz ez lelki síkon egy kicsit mást jelent, de ezt most ne boncolgassuk.

Igazából a halállal álmodni, annyira félelmetes és egyben fájdalmas is, hogy általában az álmodó nagyon megijed, és arra gondol azonnal, hogy az “XY”, aki az álomban meghalt, vagy ha esetleg a saját halálát álmodta meg az álmodónk, akkor az azt az üzenetet közvetíti számára, hogy meg fog halni. Pedig ez nem igaz! Vagyis persze, egyszer mindenki megszűnik létezni ezen a fizikális szinten, de lehet, hogy ez nem is olyan tragikus, mint ahogyan azt gondoljuk.

De mit is jelent az, ha valaki halállal álmodik? Hát első sorban hosszú életet. De jelent egyébként félelmet és valami olyan dolgot, amit saját magadban blokkolsz.

Halál az újjászületés motívuma. Ne feledd, ha le zársz valamit, vagy le zárnak előtted valamit, mindig lesz másik lehetőséged, folytathatod azt, amit szeretnél, csak kicsit másképpen.

Szóval nem kifejezetten kell a halál gondolatától megijedni.