EX

Huh, szóval azt hiszem, hogy abban az esetben, amennyiben lezártad az előző kapcsolatod, és akár már egy újba kezdtél lehet szívesebben álmodsz Te is kígyókkal vagy szörnyekkel, mint az exxeddel. Valahogy ezzel mindenki így van. Nagyon sokan teszik fel nekem a kérdést, mit jelent, hogy az exemmel álmodtam? Hát sok mindent, hiszen attól is függ, hogy valójában mit is álmodtál vele, de remélem tudod, hogy az álmok befolyásolhatóak.

Ha valaki nagyon erőssen gondol rád, telepatikus üzenetet próbál neked küldeni, akkor lehet, hogy azt a képet álmodban kapod meg. Nos ha az exed küld neked egy ilyen üzenetet, vagy erősen gondol rád, akkor a miatt is álmodhattál vele.

Előfordulhat az is, hogy napközben olyan esemény vagy eseménysorozat történt, amely az együtt töltött időszakotok során szokott megtörténni, megtaláltad egy ruháját, stb, és az agyad képes ezt a dolgot egy érzéssé, érzetté, álommá alakíttani.

Ha pontos álomfejtést szeretnél az exeddel kapcsolatban, keress fel a mellékemen, szívesen segíttek a pontos elemzésben.