Telefonos jóslás

A mai világban a technika nagyon nagyon előrehaladottá vállt. A telefonunk segítségével megnézhetjük azt, hogy milyen időjárásra számíthatunk, elolvashatjuk az aktuális híreket a világban és ami a legjobb, hogy lehetünk bárhol, kapcsolatba léphetünk bárkivel és bármivel. Így azt gondolom, hogy időt, energiát és pénzt is spórolhatunk azzal, ha egy telefonos kommunikációt használunk személyes megbeszélés helyett.

Nos nagyjából ez az ami értelmezhető a telefonos jóslásra is. Amikor egy adott probléma vagy akadály előtt állunk, vagy egy fontos döntéshozatalunk van, abban az esetben az adott probléma nem nézi azt, hogy mennyi az idő, vagy hogy találunk-e abban a pillantban megoldást.

Ez okán tudom azt, hogy a telefonos jóslás kézenfekvő mindenki számára. Az adott szituációt megoldhatjuk akár a fotelunkból is otthonról, de még ha éjszakai órákról is beszélünk, nem kell, hogy arra gondoljunk, hogy vajon illik-e ilyenkor zavarni, vagy hogy felöltözzünk, és útnak induljunk. Mellesleg a jelenlegi járványos helyzetben ajánlatos mérsékelni a személyes kontaktokat, így azt gondolom, hogy kézenfekvőbb bárki számára egy telefonos jóslás.

Nem kell attól tartani, hogy a jós nem ismer bennünket, vagy hogy jól át tudja -e látni a mi jelenlegi helyzetünket, hiszen, a hangunk és a születési dátumunk hordoz magában olyan energiákat, mely által Én könnyen rád tudok csatlakozni, és ezáltal létrejön a közöttünk egy olyan energiaáramlat, mely által vizsgálhatom a múltad, jelened és a jövőd, persze ha csak pár kérdésed van, arra is könnyen lehet válaszolni.

Ha szeretnéd igénybe venni a telefonos jóslást a fényképem alatt megtalálod az elérhetőségem.