Segítő angyalok

A mai napon nem csak kifejezetten az álmokról és azok jelentéséről fogok beszámolni nektek, hanem ma egy kicsit, bár ugyan az álmokhoz kapcsolódóan, de a misztikusabb világ bevezetése elé táruló kaput megnyitván a segítő angyalok világába invitállak titeket. Persze ebben a bejegyzésben is olvashattok egy álomjelentésről is.

Gondolom, azt mindenki jól tudja, hogy létezik jó és rossz is. Nem csak a földön, vagyis az én szaknyelvem szerint nem csak a fizikális síkon, és nem csak ebben a dimenzióban, hanem az úgynevezetett szellemi síkon is. Ezt úgy tudnám megmagyarázni, hogy a menny és a pokol és azok lényei és teremtményei mind mind szellemi síkon vannak jelen, de nem kell megilyedni, ugyanis minden ember jelen van a fizikális és a szellemi síkon is.

Az angyalok között vannak jó és az úgy nevezett bukott angyalok is, akiket nagyon sokan démonként ismernek. Az angyalok hierarchikus rendben vannak, az angyalok felett állnak az arkangyalok, és az egész felett Isten áll. Míg a bukott angyalokat tekintve Lucifer vezetése alatt állnak.

Minden angyal segítő angyal, hiszen ők csak és kizárólag jó és támogató szándékkal állnak az emberek mellett. Egy olyan angyal, mint például Mihály arkangyal, nagyon sokat tud segítteni az állandó negatív visszatérő álmokkal kapcsolatban, Mihály ugyanis védelem angyala, ha hozzá imádkozunk, védelmet nyújt számunkra a kellemetlen rossz álmok elkerülése miatt is.