Megérzés

A megérzés azaz az intúició belülről jön. Kifejezetten olyan, mint egy új érzékrendszer a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés és a tapintás mellett. Hiszem azt, hogy te is sokszor hallottad már azt, hogy jaj, pedig én ezt előre megéreztem, és mégsem hittem saját magamnak. Kedvencem, mikor azt mondják nekem, azért nem hittek a megérzésükben, mert arra a belső hangra azt hitték, hogy kezdenek megbolondulni.

Ahogyan azt nagyon sokan tudják, a megérzésnek is van egy szerve, ami nem más, mint az úgynevezett harmadik szem. Működése nagyon eltérő lehet, hiszen sok fajtája van. Érzés, vagyis érzet formájában is jelentkezhet, de jelen lehet úgy is az ember életében, hogy egyszer csak beugrik egy kép.

Egy olyan tudás, kifejezetten, ami ugyancsak nagyon jól működik, de megmagyarázni ész érvekkel, tehát racionálisan nem tudunk. Nagyon sok embernél rettenetesen jól működik, és nagyon sokaknál úgy működik, hogy nem is veszik figyelembe, vagy nem tudják, hogy mi is ez.

A megérzéseinket vagyis az intuíciónkat lehet és úgy gondolom, kell is fejleszteni. Ugyanis ha van egy megérzésed, de nem hallgatsz rá, akkor azzal nem tudod fejleszteni az intuiciódat, hiszen az elméd és a szíved nincsen megfelelő összhangban.

Ha pedig hallgatsz a megérzésedre, akkor az elméd és a szíved összhangba kerül egymással, tudnak úgymond együtt működni, ezáltal fejleszteni tudod a megérzéseidet.

Javaslom, hogy hallgass a megérzéseidre, ugyanakkor maradj racionális.