Megérzés

Kedves Olvasóm!

Ami nagyon erősen kapcsolódik az álmokhoz, és az mondható, hogy egy spirituális ember sokkal jobban odafigyel erre, mint egy olyan, aki nem az, az nem más, mint a megérzés.

Tulajdonképpen a megérzés egy veleszületett képessége az embernek. Mindig egy úgynevezett belső hang sugallja az ember részére. Szokták azt mondani, hogy mindig az első megérzés a jó. És ez valóban így is van.

Biztos vagyok benne, hogy volt már neked is olyan eset az életedben akár többször is, amikor volt egy megérzésetek, és nem hallgattatok arra. Tételezzük fel, hogy azt érezted, hogy nem szabad elmenni otthonról, mert valami rossz fog történni. Sikerül is elindulni, de az ember útközben elesik, kificamodik a bokája, megsérül az ínszalagja vagy csak egyszerűen horzsolások és sebek keletkeznek rajt az esés következményében. És akkor eszébe jut, hogy el sem kellett volna induljak. Ugye? Megéreztem, de nem hallgattam a megérzésemre…

Sajnos az ember mindig abban az esetben gondolkozik el a megérzésein, mikor már megtörtént az a negatív eset. Mert amikor pozitív megérzésünk van, hiszen nem csak mindig negatív megérzésünk lehet, abban az esetben azt vettem észre, hogy nem is nagyon figyelünk oda.

Sajnos sok ügyfelemtől hallottam, hogy eddig nem hittem a megérzéseimnek, de amióta ez az eset megtörtént… – hát emiatt beszélek nektek arról, hogy mennyire fontos odafigyelni a megérzésekre.