Lelki tanácsadás

A lelki tanácsadás nem áll messze az álmoktól, az álomvilágtól és az univerzum álmokon keresztül adott jeleiről. Én minden egyes napon, minden egyes ügyfelemmel nem csak az energetikai kontaktot veszem fel, hanem igyekszem a lelke által kivetített hullámait is érzékelni, érezni az ő lelkével.

Sajnos a munkám során nem csak álomfejtéssel foglalkozom, és ezt azért mondom, hogy sajnos, hiszen többségében az emberek szeretnének vagy akarnak valamit, kontra van az am, ami valójában van. Sokan azt hiszik, hogy jó uton járnak, de sajnos sokszor kiderül, hogy szépen fogalmazva rossz helyen kanyarodtak le az élet ösvényén.

Ilyenkor, ahogyan egy kicsit mélyebbre ás az ember, mint ami a valójában feltett kérdés, és rájönnek arra, hogy igencsak rossz az irányvétel, sajnos azt, illetve annak elfogadását lelkileg nem, vagy csak nagyon nehezen tudják elfogadni.

Ezért, én minden egyes ügyfelemnél alkalmazom a lelki tanácsadást, hiszen nagyon fontos dolognak tartom azt, hogy ne csak megértsük azt, ami éppen a sorsunkban van, hanem el is tudjuk fogadni, és aszerint tudjunk cselekedni, hogy ezt a dolgot akár pozitívra is tudjuk forgatni, vagyis akár a javunkra tudjuk irányíttani. Mert nem hiszem azt, hogy egy rossz dolognak nincs jó oldala, ez csak nézet kérdése, ahogyan a jing-jang is, és ami nagyon fontos, hogy ápolni kell a lelket is.