Jövőbe látás

Nos a jövőbe látás egy nagyon nagyon különleges képesség, mondhatni, hogy nagyon ritka, és nagyon szép képesség is.

A jövőbe látó nem mindíg kap tiszta képet, van, hogy csak foszlányokat tud elkapni azokból a képkockákból, de azokat teljesen tisztán látja viszont. Van hogy csak egy tárgyat vagy egy személyt lát tisztán, és a körülötte lévő dolgokat pedig homályosan. Egy jövőbe látónak azért érdekes a képessége, mert bármilyen élethelyzetben láthatja ezeket a képeket, foszlányokat, lehet, hogy nyitott de lehet hogy csukott szemmel is, ezt nem lehet kiszámíttani.

Viszont ez a képesség tényleg nagyon ritka, és talán nem mindig teljesen pontos, így a legtisztább és legjobb módja annak, ha valaki egy kicsikét szeretne a jövőjében fürkészni, az nem más, mint a jövő átvizsgálása kártyával, rúnakövekkel.

A kártya, ami lehet nagyon sok féle, cigány, magyar, tarot, lenormand, francia, tehát több féle, a kártya az, ami a legtisztább és a legpontosabb módja annak,hogy megvizsgáljuk, mi vár ránk a jövőben.

Nos ehhez nem csak jóskártyára van szükségünk, hanem spirituális tudásra, spiritiszta életszemléretre.

Ezért kifejezetten azt ajánlom, ha tudni szeretnéd, hogy mi vár rád a jövőben, akkor olyan emberhez fordulj, aki ebben jártas, és ért hozzá, mert könnyen lehet, hogy egy hozzá nem értő rossz válasza megpecsételi és befeketíti a napjaid.

Keress bátran, én szeretettel segíttek neked.