Jósok látók médiumok

Ma egy kicsit elvonatkoztatok az állatoktól, és azok álombéli szerepeiről, spirituális jelentésüktől és álmainkban való megjelenésük okától. Szeretnék ma egy kicsit másról beszélni, ez pedig nem más, mint azok a gyűjtőszavak, amelyeket a köznyelvben nagyon elterjedten használnak ránk okkultistákra, spiritisztákra az emberek.

Jósok, látók, médiumok, az elterjedt és a köznyelvben használt megszólításunk, és hiszem azt, hogy mindenki nagy dolognak tartja ezt a képességet, ezt a tudást. Nos sokan szeretnék elsajátítani, mert ez egy nagyon jó dolog, de én más szemszögből közelítem meg: Mennyire nagy felelőséggel jár ez a tudás, ennek a tudásnak a tudata és a használata is.

Mint azt tudjuk, az emberi erények egyik kedvenc negatív tulajdonsága az sajnos az, ha valakinek van valami extra tulajdonsága, mint például ez is, azt sokan szeretik irigyelni. Tehát egyrészt egy úgynevezett veszélynek is vagyunk kitéve, mely alapján erős és még annál is erősebb védelmi körre, védelmi burokra van szükségünk. De nem magunkat féltjük leginkább, hanem a családtagjainkat, ezért ezt a védelmet rájuk is ki kell feszíteni tértől és időtől függetlenül.

Nagy felelősség az is, hogy a képességeinket hogyan és mire használjuk fel. Azzal a tudással, amit kaptunk, vagy birtoklunk milyen irányba lendítjük el az energiák mutatóit. Magyarul jót vagy rosszat cselekszünk. Meg lehet találni az arany középutat, bár én nem vagyok a rossz dolgoknak a híve, és ha lehet, mindenkit arra búzdíttok, hogy ezeket kerülje is el.

És nagy felelősséggel tartozunk a munkánk során ügyfeleinkért, az ő lelki és testi energetikai állapotukért, a jövőjük jó irányba lendítéséért. Nagy erővel és hatalmas tudással rendelkezve magunknak kell eldönteni, hogy merre is szeretnénk haladni.