Előszó

Szeretettel köszöntöm kedves látogatómat, aki megtekinti a blogomat.

Első körben szeretnék egy kicsit magamról beszélni, és bemutatkozni. Ancsa jósnő vagyok, a Jóslás24 egyik spirituális tanácsadója, kártyajósa, fehérmágusa. Jómagam is mindig arra törekszem, hogy a hozzám fordulóknak mindig a legnagyobb tudásom szerint a legbiztosabb és a legőszintébb útmutatást adjam. Szinte minden életterület szakértőjeként állok a rendelkezésére, de egyik kedvenc témám a jóslás és a mágiák mellett az álomfejtés is.

Nagyon sokan nem álmodnak, vagyis azt hiszik, hogy nem álmodnak, pedigh az álom megtörténik, de mire az agy a felébredt hullámára kerül, elfelejtődik az álom, pedig hidje el, mindenki képes álmodni, sőt, nem csak hogy képes álmodni, de az álmok valóban nem is álmok, hanem asztrál utazások. Na de nem szeretném elijeszteni sem kedves olvasómat, ezért erről majd a későbbiek során részletesen fogok beszélni. Most ajánlom figyelmébe azoknak a blogomat, akik nem emlékeznek az álmaikra, vagy igen, de nem tudják, hogy maga az álom mit is jelent.

Igyekszem részletesen elmagyarázni mindenféle álom jelentését, de vannak speciális esetek, amikor az álombéli egyik esemény kapcsolódik a másikhoz, vagy akár visszatérő alomról beszélünk, ebben az esetben mindenképpen telefonos konzultációra van szükség, hogy segítségére legyek. Bátran keressen meg az oldalt látható elérhetőségeimen.

Jó asztrálutazást, és kellemes olvasást a blogomon.

Ancsa jósnő