Álmokról…

Kedves Ügyfelem!

Bizonyos álmok jelentését nem lehet olyan egyszerűen bizonyos álomjelenetekből összerakni. Nagyon szeretem azokat az embereket, akik azt mondják hogy pl. a gyermekkel való álmodás nem mást, mint pletykát jelent.

Fedezze fel az ingyenes slot játékokat itt.

Hát részben ez is igaz, de kicsit részletezzük, ugyanis bizonyos dolgok miatt nagyon nagyon eltér a jelentés. Pl. teszem fel mekkora volt a gyermek? Volt-e a gyermeknek már haja? Beszélt-e a gyermek? Értettük-e amit mondd? Számunkra kellemes, vagy kellemetlen élményt jelentett a gyermek szerepe az álomban? Láttuk-e, vagy csak “hallomásból” tudtuk, hogy van ott egy gyermek?

Hát ezek az ici pici, mondhatni apró dolgok azok, amik olyan mértékben be tudják folyásolni, az álombéli gyermek jelentését, hogy azt néha sokan el sem tudják képzelni. Ezért tanácsolom azt, hogy kifejezetten ha álomfejtésre szorulnak, mindenképpen keressenek meg telefonon. Oldalt megtalálják a mellékem, amin el tudnak érni, és ott tudunk beszélni a konkrét álomról, de kérhetsz negatív álmoktól való elzárást is.